Doe de scan!

Telemarketing leaders since 2015

Maak kennis met Calltraders

Begin 2015 is Calltraders begonnen vanuit Rotterdam om sales teams binnen bedrijven te helpen met het sneller sluiten van accounts doormiddel van hoog gekwalificeerde bezoekafspraken. Vandaag de dag biedt Calltraders organisaties het complete Account-Based framework voor een nieuwe kijk op het winnen van accounts.

One Team

Calltraders opereert vanuit een principe waarbij al onze B2B campagnes en interne processen worden uitgevoerd op basis van een gecombineerd team aan marketing specialisten, business developers en campagne managers. Marketing, data en sales vormen de grondlaag van een succesvolle B2B strategie. 

Partners in Sales

Technologie vormt een belangrijk onderdeel in onze B2B campagnes. We werken daarom alleen met de beste tool-stacks voor inbound- en outbound marketing. Voor elk project en account gelden nieuwe regels waarop wij onze toolset aanpassen. 

Vacatures

De resultaten uit onze campagnes zijn compleet te danken aan onze toegewijde mensen. Oja, en we groeien erg snel en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Heb jij een enorme sales drive of ben je een gepassioneerde marketeer? Bekijk dan zeker even de openstaande vacatures. 

Openstaande vacatures

Slechts 1% van alle leads converteert naar klant. Klaar om samen met ons te focussen op een strategie die wel werkt?

Contact met ons opnemen?