Doe de scan!

TELEMARKETING LEADERS SINDS 2015

Begin 2015 is Calltraders begonnen vanuit Rotterdam om sales teams binnen bedrijven te helpen met het sneller sluiten van accounts doormiddel van hoog gekwalificeerde bezoekafspraken. Vandaag de dag biedt Calltraders organisaties het complete Account-Based framework voor een nieuwe kijk op het winnen van accounts.

TEAM CALLTRADERS

Calltraders opereert vanuit een principe waarbij al onze B2B campagnes en interne processen worden uitgevoerd op basis van een gecombineerd team aan marketing specialisten, business developers en campagne managers. Marketing, data en sales vormen de grondlaag van een succesvolle B2B strategie. 

LANGDURIGE PARTNERSHIPS

We mikken op langdurige partnerships met onze opdrachtgevers net zoals bij het aannemen van een binnendienst sales medewerker. Als integraal verlengstuk van een sales afdeling leren wij snel in een korte periode en combineren product kennis met onze  senior sales kennis. 

VACATURES

De resultaten uit onze campagnes zijn compleet te danken aan onze toegewijde mensen. Oja, en we groeien erg snel en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Heb jij een enorme sales drive of ben je een gepassioneerde marketeer? Bekijk dan zeker even de openstaande vacatures. 

Openstaande vacatures

IN ÉÉN GESPREK EEN KRACHTIGE GTM-STRATEGIE SAMENSTELLEN? 

BOEK EEN DEMO CALL